Cégtörténet

Charlotte Meentzen asszony a drezdai Krautervital Kosmetic cég alapítója 1930-ban az “út a természethez” szlogennel indította útjára a hatékony bőrápolást megcélzó termékcsaládját. A Meentzen filozófia alapköve: fiatalon és egészségesen tartani a bőrt olyan bőrápoló készítményekkel, melyek a természetben bőségesen fellelhető növényi hatóanyagokat vesznek alapul.
Charlotte Meentzen gyógynövény kozmetikumok bőrgyógyászok által tesztelt kitűnőminőségű, jól bevált termékekegész családját vonultatja fel különböző készítmények formájában.A természetes hatóanyagokból álló tejek, tonikok, krémek, maszkok, pakolások, ampullák minden bőrtípusra megtalálhatóak. Ezek a készítmények minden szempontból megfelelnek  még az érzékeny bőr követelményeinek is, nem tartalmaznak semmiféle allergén anyagot.

A Charlotte Meentzen gyógynövény kozmetikumok hatóanyagai és összetevői megfelelnek az INCI nemzetközi és EU szabványoknak. Az alapanyagok kiváló minőségéért neves gyártók kezeskednek.Termékeink az USA-ban működő CFTA által is elfogadottak.

A Charlotte Meentzen Krautervital Kosmetic Gmbh készítményeinek tesztelése során állatkísérleteket nem végez!